E-Health (behandeling op afstand)

E-Health (behandeling op afstand)

Heeft u lichamelijke klachten en kan u door de coronacrisis niet naar de fysiotherapeut? Onze dienstverlening is er op aangepast. 


Wij helpen u graag verder met fysiotherapie op afstand.Door middel van een E-consult (videobellen) en een oefeningen-app bent u snel van uw klachten af.


Om op maat gemaakte oefenprogramma's mee te geven gebruiken wij een gloednieuwe app genaamd PhysiApp. Met PhysiApp kunnen we individuele oefenvideo's in HD-formaat meegeven met kristalheldere uitleg. U kunt PhysiApp volledig gratis downloaden in de App Store en Google Play Store of uw programma op uw computer bekijken. U kunt herinneringen bekijken, een logboek bijhouden en zelfs overleggen met uw zorgverlener.


Hoe werkt het?

Op werkdagen van 12 tot 5 uur zijn wij telefonisch en per email te bereiken. Net als voorheen plannen we een afspraak met alle kenmerken zoals een face-to-face behandeling. (Screening, intake, onderzoek en behandelplan). Tijdens het consult evalueren we uw klachten en zullen we een behandelplan op maat leveren. Oefentherapie is op dit moment het enige middel wat we in kunnen zetten. U heeft alleen een smartphone of tablet nodig met microphone en camera. Net als een reguliere behandeling wordt een E-consult vergoed door uw zorgverzekering. 


Vraag naar de mogelijkheden! Wij staan ook tijdens de coronacrisis voor u klaar. 

Contact:

Telefoon: 06 20 877 951

ruben@fysiokrimpenerwaard.nl

Adres:

H.B. Nederburghstraat 2E

2861ZB

Bergambacht

Openingstijden:

Ma t/m vrij:         07:00 - 18:00 

Zaterdag:           08:00 - 12:00

In overleg ook 's avonds beschikbaar.


Telefonisch bereikbaar: 

Ma t/m vrij:         09:00 - 17:00Facebook