Fysiotherapie

FYSIOTHERAPIE

Als fysiotherapeut ben ik expert in houding en beweging. Met mijn kennis en kunde help ik bij het voorkomen, verhelpen of verminderen van uw lichamelijke klachten aan het bewegingsapparaat. U krijgt altijd zorg op maat. Passend bij uw persoonlijke situatie en gericht op het doel wat u wilt bereiken.


Fysiotherapie praktijk Ruben Verrips biedt fysiotherapie voor alle doelgroepen en geeft een persoonlijke behandeling op maat. Ik behandel patiënten die in het dagelijks leven belemmerd worden bij het bewegen.


Mensen met fysieke klachten willen snel geholpen worden. Als eenmanspraktijk is het mogelijk om patiënten snel van dienst te zijn en persoonlijk te benaderen. Mijn missie is om de patiënt op een verantwoorde manier weer aan het bewegen krijgen. En te houden. Rekening houdend met de specifieke doelen en klachten. Binnen een persoonlijke sfeer en met veel plezier. Het doel is om de lichaam en geest op dusdanig niveau te brengen en te houden, zodat patiënten het optimale uit hun leven kunnen halen


Als fysiotherapeut zie ik mensen van alle leeftijden met verschillende leefstijlen en allerlei soorten klachten.


  • Dit kunnen blessures, RSI-klachten of pijnklachten zijn, bijvoorbeeld in de armen, benen, schouders en rug, veroorzaakt door sporten, werk, hobby’s, of door het ouder worden. De oorzaak kan overbelasting of een verkeerde houding zijn. Hiervoor krijgt u van de fysiotherapeut zowel een goede behandeling als advies.
  • Ik behandel ook mensen die vanwege een (chronische) aandoening onder medische begeleiding beweegzorg nodig hebben. Dat is belangrijk voor uw gezondheid èn om mobiel te blijven.
  • Maar u kunt ook terecht voor revalidatie na een operatie of ongeval. Of voorafgaand aan een operatie om uw conditie te verbeteren en daardoor sneller te herstellen.

UW EERSTE AFSPRAAK


De eerste afspraak bestaat uit een Screening, Intake en een Onderzoek. Tijdens de screening stel ik u vragen over uw lichamelijke klacht. Het doel is om vast te stellen of uw klacht inderdaad met fysiotherapie behandeld kan worden of dat u eerst door uw huisarts gezien moet worden. Als u door de huisarts of medisch specialist bent doorverwezen, is uitgebreide screening niet nodig, dat heeft de arts al gedaan.


Het onderdeel Intake is bedoeld om met u te door te praten over uw lichamelijke klacht en de mogelijke oorzaken, en wat uw persoonlijke doelen zijn. Wat wilt u met de behandeling bereiken? Wat wilt u (weer) kunnen?


Bij het Onderzoek kijk ik naar uw houding en hoe uw lichaam beweegt in het licht van uw lichamelijke klacht. Daarna stel ik de diagnose en stel het behandelplan voor. We bespreken dit samen, want uw persoonlijke situatie en doelen staan hierbij centraal. Stel dus ook vooral uw vragen  en vertel wat u graag wil bereiken. Na het vaststellen van de behandeldoelen beginnen we zo spoedig mogelijk met de behandeling.

Contact:

Telefoon: 06 20 877 951

ruben@fysiokrimpenerwaard.nl

Adres:

H.B. Nederburghstraat 2E

2861ZB

Bergambacht

Openingstijden:

Ma t/m vrij:         07:00 - 18:00 

Zaterdag:           08:00 - 12:00

In overleg ook 's avonds beschikbaar.


Telefonisch bereikbaar: 

Ma t/m vrij:         09:00 - 17:00Facebook