Revalidatie

REVALIDATIE

Revalidatie is een medische term die letterlijk betekent “weer valide worden” na een ongeval, blessure, ziekte of medische ingreep. Bij revalidatie fysiotherapie draait het om herstel.


Fysiotherapie Praktijk Ruben Verrips biedt gespecialiseerde fysiotherapeutische revalidatie na een ongeval, blessure, ziekte of medische ingreep. Wanneer u moet herstellen, wilt u dit doen met zo goed mogelijke zorg en begeleiding. Het is voor u belangrijk om zo snel mogelijk weer pijnvrij en optimaal te bewegen binnen de mogelijkheden van uw gezondheid. Voor uw herstel kunt altijd bij ons terecht.


Als fysiotherapeut ben ik gespecialiseerd in het helpen herstellen van uw lichaam. Daarbij krijgt u altijd de beste begeleiding en gaat we samen op zoek naar de snelste manier om optimaal te kunnen herstellen. De praktijk biedt de ideale facialiteiten en mogelijkheden om uw revalidatieproces vorm te geven.


Tijdens uw revalidatie is het misschien niet mogelijk om naar de praktijk toe te komen.In dat geval komen we naar u toe. Naast revalidatie na een operatie biedt de praktijk ook begeleiding vóór een operatie. Door te werken aan een betere conditie en functionaliteit voordat u de operatie in gaat, zullen er minder complicaties optreden na de operatie en zal het herstel sneller verlopen.


Contact:

Telefoon: 06 20 877 951

ruben@fysiokrimpenerwaard.nl

Adres:

H.B. Nederburghstraat 2E

2861ZB

Bergambacht

Openingstijden:

Ma t/m vrij:         07:00 - 18:00 

Zaterdag:           08:00 - 12:00

In overleg ook 's avonds beschikbaar.


Telefonisch bereikbaar: 

Ma t/m vrij:         09:00 - 17:00Facebook