Kwaliteit

ZEKERHEID OVER KWALITEIT

Fysiotherapie praktijk Ruben Verrips staat voor zorg van de hoogste kwaliteit. Samenwerken aan een spoedig herstel, daar gaat het om. Betrokkenheid en een persoonlijke aanpak staat bij de praktijk hoog in het vaandel.

Om kwaliteit te garanderen sta ik als fysiotherapeut geregistreerd bij het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).Het KNGF zet zich in om de kwaliteit van fysiotherapie te borgen en verder te verhogen. Daarbij kunt u denken aan gedragsregels, richtlijnen voor behandeling, een wettelijke klachtenprocedure en wetenschappelijk onderzoek.

 

Daarnaast ben ik als fysiotherapeut aan gesloten bij het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie (CKR). In het CKR zijn fysiotherapeuten opgenomen die voldoen aan de door het KNGF gestelde kwaliteitseisen. Dit houdt in dat ik als fysiotherapeut voldoe aan de kwaliteitseisen voor behandeling, praktijkervaring, (bij)scholing en vakoverleg en ik hanteer de KNGF richtlijnen.


Fysiotherapie praktijk Ruben Verrips heeft met alle verzekeraars in Nederland een contract. Hiermee voldoet de praktijk aan de eisen van de zorgverzekering. De praktijk is continue in ontwikkeling en probeert de fysiotherapeutische zorg die het aanbied te verbeteren. Hier voor volg ik jaarlijks opleidingen en bijscholingen om kennis en vaardigheden te verbeteren. De praktijk hecht veel waarde aan de mening van de patiĆ«nt. Tijdens uw behandeling zal gevraagd worden deel te nemen aan een patiĆ«nttevredenheidonderzoek, zodat we de kwaliteit van de fysiotherapeutische zorg in kaart kunnen brengen.   

Contact:

Telefoon: 06 20 877 951

ruben@fysiokrimpenerwaard.nl

Adres:

H.B. Nederburghstraat 2E

2861ZB

Bergambacht

Openingstijden:

Ma t/m vrij:         07:00 - 18:00 

Zaterdag:           08:00 - 12:00

In overleg ook 's avonds beschikbaar.


Telefonisch bereikbaar: 

Ma t/m vrij:         09:00 - 17:00Facebook